Σκοπός του σεμιναρίου

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την ημερομηνία έναρξης για το διαδικτυακό μας σεμινάριο: «Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία με ολιστική Προσέγγιση». Η έναρξη των μαθημάτων του σεμιναρίων θα γίνει στις 27/10/2021.Στη συνέχεια του κειμένου θα αναφέρουμε βασικά στοιχεία για το σεμινάριο, την Δομή και την ημερομηνία έναρξης των σεμιναρίων.  Μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από την δυνατότητα ειδικών προσφορών μας, ώστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε προνομιακή τιμή. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στο τέλος της ανάρτησης.Στο σεμινάριο θα διδαχθούν:Η ανατομία είναι η επιστημονική μελέτη της δομής των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων κυττάρων, των ιστών, των συστημάτων και των οργάνων τους. Μελετά την εμφάνιση και τη θέση των διαφόρων ιστών, συστημάτων και οργάνων, τα υλικά από τα οποία συντίθενται, τις θέσεις τους και τις σχέσεις τους με άλλα μέρη του σώματος.

Η φυσιολογία είναι η επιστήμη της ζωής. Στοχεύει στην κατανόηση των μηχανισμών των ζωντανών οργανισμών, από τη βάση της κυτταρικής λειτουργίας σε βιοχημικό και μοριακό επίπεδο έως την ολοκληρωμένη συμπεριφορά ολόκληρου του σώματος και την επίδραση του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η Παθολογία αποτελεί την επιστήμη που ασχολείται με την πρόληψη, την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση των νοσημάτων στους ενήλικες, με ιδιαίτερη έμφαση στα εσωτερικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού. Περιλαμβάνει τη μελέτη ασθενειών, όπως λοιμώξεων, μεταβολικών και άλλων νοσημάτων (όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η αύξηση των λιπιδίων του αίματος, καρκίνων κ.α.), σε γενετικό, μοριακό, κυτταρικό και οργανικό επίπεδο.

Η γνώση των βασικών στοιχείων αυτών των επιστημών είναι βασικής σημασίας για να αποκτήσει κάθε άνθρωπος καλύτερη υγεία.

Δομή διδασκαλίας σεμιναρίου

Τα μαθήματα στα διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση, θα γίνονται με την εξής δομή:

Μέσω μαγνητοσκοπημένων διδασκαλιών, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο χώρο σας τις μέρες και ώρες επιλογής σας.

Επίσης θα αποστέλλονται σημειώσεις, ώστε να μελετήσετε και να κατανοήσετε πλήρως όλες τις γνώσεις του σεμιναρίου.

Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, απογευματινές ώρες, θα γίνεται ζωντανή σύνδεση. Σε αυτήν θα αναλύονται τα κύρια σημεία της ύλης και θα λύνονται δια ζώσης και οι απορίες σας.

Τέλος για όποια/ον συμμετέχοντα επιθυμεί να λάβει Πιστοποιητικό παρακολούθησης: Υπάρχει στο τέλος του Ακαδημαϊκού έτους η δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις, όπου μετά από την επιτυχή του συμμετοχή, θα μπορεί να λάβει την βεβαίωση του.

 

Τα σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση θα έχουν διάρκεια  60 (εξήντα) διδακτικές ώρες. 

Θα χωρίζεται σε ενότητες, που θα περιλαμβάνουν τα βίντεο διάρκειας 2 διδακτικών ωρών κάθε εβδομάδα (8ώρες κάθε μήνα) και 

2 ώρες την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα επιπρόσθετα η ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση.

 

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 7 (επτά μήνες), ώστε να αφομοιωθεί καλύτερα η ύλη και να απαντώνται οι ερωτήσεις και απορίες σας.

Έναρξη του σεμιναρίου 27/10/2021.

Καθώς είναι Διαδικτυακό, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποια στιγμή θέλετε!

Ύλη Σεμιναρίου

Προστίθενται νέα κεφάλαια κάθε εβδομάδα

Σε ποιους απευθύνεται

Τόσο στο ευρύ κοινό σε άτομα που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις για την λειτουργία του οργανισμού, όσο και σε επαγγελματίες υγείας.

Κόστος - Αγορά Σεμιναρίου

Μπορεί να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή με πιστωτική - χρεωστική μέσα από ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Η τιμή του σεμιναρίου με προεγγραφή είναι 499 ευρώ ενώ χωρίς προεγγραφή θα είναι 599 ευρώ. Η πληρωμή θα γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, το μισό ποσό με την εγγραφή σας και το υπόλοιπο τον Φεβρουάριο του 2022. Υπάρχουν ειδικές προσφορές προεγγραφών, καθώς και για παλιούς μαθητές μας, για ανέργους και φοιτητές! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Συμμετοχή στο Σεμινάριο

Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (θα σας απόσταλεί μετά από επικοινωνία. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στο μαιλ μας: tgseminars@gmail.com, ή με άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο 211-1832-736). Η αγορά μπορεί να γίνει και μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας.

Επιλογές Συμμετοχής

Προσφέρουμε για την εγγραφή σας στο σεμινάριο τρεις μεθόδους πληρωμής. Πληρωμή εφάπαξ όλου του ποσού και πληρωμή με 6 μηνιαίες δόσεις, μέσω της ιστοσελίδας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Επίσης πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού σε δύο δόσεις μια στην αρχή του σεμιναρίου 299Ε και μια ακόμα σε τρεις μήνες μετά την έναρξη της συμμετοχής σας. Για πληροφορίες για αυτή την μέθοδο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 211-1832-736 και το mail μας: tgseminars@gmail.com