Ύλη 5ης Ενότητας

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, σας καλοσορίζουμε στην 5η Αυτοτελή Διαδικτυακή Ενότητα του Σεμιναρίου της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας.

Πέμπτη Αυτοτελής Ενότητα: Έχει ως ύλη: Διαταραχές Διατροφής, Βελτίωση μεταβολισμού – Αδυνάτισμα, Νευρική ανορεξία, Διακοπή Αλκοόλ – Καπνίσματος

Ανατομία – Ηλεκτρική ανίχνευση των σημείων της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας που θα διδαχθούν. Βασικές αρχές ηλεκτροθεραπείας.

 

 

 

 

 

 

 

 1. Διαταραχές διατροφής: Μέθοδοι αδυνατίσματος – διαταραχές μεταβολισμού
 2. Τσιμπολόγημα – Υπερφαγία
 3. Βουλιμία – Βουλιμία για γλυκά
 4. Στομαχικές και γαστρεντερικές διαταραχές (γαστρίτιδα, οισοφαγική παλινδρόμηση, δυσκοιλιότητα) που σχετίζονται με διαταραχές διατροφής – αντιμετώπιση.
 5. Διακοπή αλκοόλ
 6. Διακοπή καπνίσματος
 7. Εθισμός σε ουσίες – Αντιμετώπιση

Αναλυτικά για το σεμινάριο:

Η Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος, ανιχνεύει και αντιμετωπίζει παθήσεις όλου του οργανισμού, μέσω της ενεργοποίησης ειδικών σημείων που βρίσκονται στην περιοχή του αυτιού. Αυτό γίνεται μέσω της διέγερσης των νεύρων που βρίσκονται στο αυτί και ενεργοποιούν περιοχές του εγκεφάλου και του αυτόνομου νευρικού συστήματος. 

Έτσι μπορεί να επιτευχθεί παυσίπονη, αντιφλεγμονώδη, μυοχαλαρωτική, αγχολυτική δράση, βελτίωση στη διάθεση, την λειτουργία του ανοσοποιητικού και ποικίλες δράσεις σε ολόκληρο τον οργανισμό.


Στην 5η Αυτοτελή ενότητα στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Πρακτική εξάσκηση. Επίσης στην επίδειξη και εφαρμογή των βασικών αρχών της τεχνικής σε όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος μας είναι να μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλα ημέρα!

Η νέα μας υπηρεσία στην διδασκαλία των σεμιναρίων είναι ότι βρίσκονται πλέον διαθέσιμα και σε διαδικτυακή μορφή και έτσι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποια στιγμή επιλέξετε, από όποιο μέρος της Ελλάδας και του κόσμου βρίσκεστε.

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής, με ένα τηλέφωνο στο 211-1832-736


Περισσότερες πληροφορίες για την 5η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία:

Στα σεμινάρια συνδυάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά, στοιχεία από τις διάφορες τεχνικές ενεργοποίησης του ωτικού πτερυγίου, όπως:

το Ωτικό Acupressure (Auricular Acupressure),

τον Ωτοβελονισμό καθώς τα σημεία που χρησιμοποιούνται είναι κοινά,

την Ωτοθεραπεία με τη χρήση φυσικών μέσων,

την θεραπεία με ειδικά μηχανήματα (με μηχανήματα ηλεκτροδιέγερσης– ωτικά ΤΕΝS, Laser κ.α.).

 

Πλεονεκτήματα της διδασκαλίας στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός:

Μέσω της εικοσαετούς επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας του εισηγητή, τόσο σε θεραπευτικό όσο και σε διδακτικό επίπεδο, χρησιμοποιούνται στοιχεία από τις Δυτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (Γαλλική, Ιταλική, Γερμανική σχολή), την Αμερικανική και τις Ανατολικές

Χρησιμοποιούνται τα σημεία του ωτικού πτερυγίου και οι θεραπευτικές τεχνικές εκείνες που μέσω επιστημονικών και κλινικών ερευνών έχουν αποδειχθεί ότι είναι:

εύχρηστα, 

επιστημονικά τεκμηριωμένα, 

ασφαλή και 

τα πλέον αποτελεσματικά. 

Σημεία στο ωτικό πτερύγιο που θα διδαχθούν στην 5η Αυτοτελή Ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

Οι πρωτοποριακές καινοτομίες στην διδασκαλία και πρακτική, έχουν σαν σκοπό την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και την μεγιστοποίηση της κατανόησης των διδασκόμενων. Έτσι να μπορούν να εφαρμόζουν την τεχνική από την πρώτη κιόλας ημέρα.

 

Δομή της 5ης Αυτοτελούς Ενότητας Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

Η διδασκαλία βασίζεται στα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά συμπεράσματα, με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζει την θεωρία με την πρακτική εξάσκηση. Χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα καθώς και ειδική δεύτερη κάμερα για την επίδειξη των ωτικών σημείων κατά την πρακτική στο πρόπλασμα. Στην διαδικτυακή μορφή το σεμινάριο έχει ειδικό μοντάζ ώστε να είναι ενδιαφέρον και κατανοητό, όπως και στην δια ζώσης μορφή του.

Σαν αποτέλεσμα θα μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλας ημέρα! Αυτό είναι κάτι το οποίο βεβαιώνουν όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων.

Η κάθε Αυτοτελής ενότητα έχει διάρκεια 16 διδακτικών ωρών.

Καθώς το σεμινάριο αποτελείται από αυτοτελείς ενότητες, είναι σχεδιασμένο για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την/τις ενότητες του ειδικού του ενδιαφέροντος και να λάβει βεβαίωση συμμετοχής 16 ωρών. Μπορεί να παρακολουθήσει λοιπόν την ενότητα αυτή, για το αδυνάτισμα, διακοπή καπνίσματος και εθισμούς, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες.

Νέα Υπηρεσία: Οι 4 πρώτες Αυτοτελείς ενότητες είναι διαθέσιμες και διαδικτυακά!

Σε ποιους απευθύνεται:

Η διδασκαλία της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου στα σεμινάρια είναι δομημένη με σκοπό να διδάξει την μέθοδο με απλότητα, σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που διδάσκει με πολύ πρακτική εξάσκηση, μέσω της εμπειρίας και θεωρητικής ανάλυσης του κάθε θέματος και με πρακτικά παραδείγματα.

Απευθύνεται σε:

 • Ιατρούς, 
 • Φυσικοθεραπευτές, 
 • Ψυχολόγους
 • Ειδικούς στη Μάλαξη, 
 • Ρεφλεξολόγους,
 • Γυμναστές, 
 • Επαγγελματίες Υγείας,

Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη μέθοδος για κάθε επαγγελματία υγείας, για θεραπευτική χρήση στους ασθενείς τους, καθώς μπορεί να δώσει ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε μια πληθώρα παθολογικών καταστάσεων.

Σημαντικό να τονίσουμε ότι συνδυάζεται με κάθε θεραπευτική τεχνική, και μπορεί να αυξήσει την δραστικότητα και αποτελεσματικότητά τους. 

 

 Οφέλη από την παρακολούθηση της 5ης Αυτοτελούς Ενότητας Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

Ανίχνευση σημείων στο αυτί με ηλεκτρική σησκευή, όπως θα διδαχθεί στην πέμπτη Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία

Με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας του σεμιναρίου, οι διδασκόμενοι θα έχουν αποκτήσει μια μέθοδο για την αντιμετώπιση παθήσεων και καταστάσεων που αναλύονται. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει δώσει έγκριση για πάνω από 150 Καταστάσεις στις οποίες μπορεί η μέθοδος να είναι αποτελεσματική. 

Η μέθοδος της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας, είναι ασφαλής, εύχρηστη και παρουσιάζει αποτελεσματικότητα άνω το 90% για την αντιμετώπιση χρόνιων, ακόμα και δυσίατων καταστάσεων. 

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πραγματικά μπορεί να ανακουφίσει και να δώσει τη λύση και σε καταστάσεις που αλλιώς θα χαρακτηρίζονταν ακόμα και άλυτες. 

Αυτό την καθιστά ένα χρήσιμο και απαραίτητο μέσο που κάθε επαγγελματίας υγείας χρειάζεται να κατέχει για να εμπλουτίσει τις θεραπευτικές του δυνατότητες. 

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής, που ισχύουν για παλαιότερους μαθητές μας, φοιτητές και ανέργους.

Έκπτωση προεγγραφής 30% επί της αρχικής τιμής του σεμιναρίου.

Η τιμή με την έκπτωση διαμορφώνεται στα 249 ευρώ για κάθε ενότητα. Η τιμή χωρίς έκπτωση για μία μόνο ενότητα, είναι 349 ευρώ.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για παλαιότερους μαθητές μας, φοιτητές και ανέργους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε απευθείας από την ιστοσελίδα, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από ασφαλές περιβάλλον, ή

μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που σας αποστέλλεται μετά από επικοινωνία μαζί μας. 

Για την έκπτωση, χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, στην φόρμα εγγραφής, στο τηλέφωνό μας ή στο μαιλ μας.

Ύλη 5ης Αυτοτελούς Ενότητας Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου

 • 1

  Εισαγωγή, Ιστορικά στοιχεία, επιστημονική τεκμηρίωση και Ανάλυση ύλης 5ης Αυτοτελούς Ενότητας της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου - Ωτοβελονισμού - Ωτικού Acupressure

 • 2

  Ποιες είναι οι βασικές τεχνικές της μεθόδου- Λειτουργικά και Νευροαντανακλαστικά Ωτικά σημεία - Μέθοδοι επισκόπησης- ηλεκτρική ανίχνευση - ψηλάφηση -Ενδείξεις - Αντενδείξεις - Υπάρχουν Παρενέργειες της μεθόδου;

  • Πώς γίνεται η ενεργοποίηση των σημείων στο αυτί - Κατηγοριοποίηση σημείων

  • Βασικές αρχές της μεθόδου- Επισκόπηση - Ηλεκτρική Ανίχνευση

  • Βασικές αρχές της μεθόδου- Ψηλάφηση

  • Αντενδείξεις - Παρενέργειες της μεθόδου

  • Οδηγίες - Συμπεράσματα

 • 3

  Ανατομία Ωτικού πτερυγίου - Σημαντικά σημεία και ωτικές ζώνες της 5ης ενότητας: 1ο Μέρος

  • Τριγωνικό Βοθρίο -5η Ωτικού Σημαντικά σημεία - Εισαγωγή

  • Τριγωνικό Βοθρίο -5η Ωτικού Σημαντικά σημεία

  • Τριγωνικό Βοθρίο - 5η Ωτικού Σημαντικά σημεία - Σημείο Δυσκοιλιότητας - Σημείο Άγχος 2

  • Σημαντικά σημεία Κόγχης - 5η Ωτικού -Ζώνη Οισοφάγου - Στομάχου

  • Σημαντικά σημεία Κόγχης - 5η Ωτικού - Ζώνη Δωδεκαδακτύλου - Λεπτού εντέρου

  • Σημαντικά σημεία Κόγχης - 5η Ωτικού- Ζώνη Παχέως Εντέρου

  • Σημαντικά σημεία Κόγχης - 5η Ωτικού - Τριπλός Θερμαστής - Ήπαρ - Σπλήνας

  • Τριάδα των εξαρτήσεων-5η Ωτικού- Σημείο Jerome - Σημείο Κορεσμού

  • Ειδικές Δράσεις ωτικών σημείων στο αδυνάτισμα και εξαρτήσεις - 5η Ωτικού - Ενδοκρινική ζώνη - Σημείο Άγχος 1

  • Ειδικές Δράσεις ωτικών σημείων στο αδυνάτισμα και εξαρτήσεις - Σεροτονίνη - Master Sensorial

  • Ειδικά σημεία για Αδυνάτισμα - Εξαρτήσεις - Πρακτική - Ειδικές Οδηγίες

 • 4

  Ανατομία Ωτικού πτερυγίου - Σημαντικά σημεία και ωτικές ζώνες της 5ης ενότητας: 2ο Μέρος

  • Τράγος - Σημαντικά σημεία για άγχος

  • Κόγχη - Σημαντικά σημεία - Σημείο Ήπαρ

  • Λοβός: Σημεία για εξαρτήσεις- Ειδικές δράσεις και οδηγίες

  • Λοβός σημεία για εξαρτήσεις:- Σημείο Επιθετικότητας- Συνδυασμός με σημείο ήπαρ- Ειδικές δράσεις και οδηγίες

  • Λοβός: Σημείο Master Sensorial- Ειδικές χρήσεις

  • Έλικα - Ειδικά σημεία

  • 5η Ωτικού Σημαντικά σημεία - Μαστοειδική Περιοχή 5

 • 5

  Διαταραχές Διατροφής 1ο Μέρος: Εντερική Δυσβίωση - Ανατομία - Φυσιολογία - Αίτια

  • Εντερική Δυσβίωση - Εισαγωγή

  • Εισαγωγή στην ανατομία του γαστρεντερικού - Λειτουργίες και Φυσιολογία των προβιοτικών

  • Σχέση του εντέρου με το ανοσοποιητικό

  • Το έντερο ως δεύτερος εγκέφαλος

  • Το έντερο και η μνήμη

 • 6

  Διαταραχές Διατροφής- 2ο Μέρος: Εντερική Δυσβίωση - Παθολογία - Ολιστική αντιμετώπιση

  • Παθολογία- Αποίκηση εντέρου από μύκητες- Συμπτώματα Δυσβίωσης

  • Αίτια Δυσβίωσης- Δυσβίωση και Αντιβιώσεις

  • Εντερική Δυσβίωση - Ολιστική Αντιμετώπιση

  • Εντερική Δυσβίωση - Συμπεράσματα - Συζήτηση

 • 7

  Διατροφή Συσχέτιση με Παθήσεις και Ομάδες Αίματος -1ο Μέρος: Εισαγωγή - Ανατομία - Φυσιολογία-

  • Εισαγωγή, ανατομία του αίματος, Αιματοκρίτης, γενικά χαρακτηριστικά του αίματος

  • Φυσιολογία Ερυθρών αιμοσφαιρίων, Μυελός των οστών

  • Ανατομία και φυσιολογία των λευκών αιμοσφαιρίν και αιμοπεταλίων, Φυσιολογία - λειτουργίες του αίματος, Ανοσία

  • Πήξη του αίματος, Αιμορραγίες, Φυσιολογία των ομάδων αίματος, Μεταγγίσεις

  • Ιστορία των ομάδων αίματος, Συσχέτιση με παθήσεις, Επιστημονική τεκμηρίωση -Μελέτη διάρκειας 30 ετών

 • 8

  Διατροφή 2ο Μέρος: Συσχέτιση με Παθήσεις και Ομάδες Αίματος:Παθολογία- Ολιστική αντιμετώπιση

  • Επιστημονική τεκμηρίωση των παθήσεων που σχετίζονται με τις ομάδες αίματος- Τεχνικές Αξιολόγησης των επιστημονικών μελετών

  • Ομάδες αίματος - παθήσεις διατροφή- Ομάδα Ο

  • Ομάδες αίματος - παθήσεις διατροφή- Ομάδες Α, Β, ΑΒ

  • Ομάδες αίματος - Τροφές που χρειάζεται να αποφεύγουν ή να προτιμούν για την απώλεια βάρους

  • Συμπεράσματα

 • 9

  Βασικές αρχές Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου στην αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας: Μεθοδολογία, Έρευνες, Τεχνικές, Ειδικά σημεία- Οδηγίες

  • Πρωτόκολλο Για αδυνάτισμα - Εισαγωγή σημαντικές πληροφορίες

  • Πρωτόκολλο Για αδυνάτισμα - Οι τρεις Φάσεις της Θεραπείας για αδυνάτισμα

  • Πρωτόκολλο Για αδυνάτισμα - Σημεία για αδυνάτισμα - Ειδικές δράσεις του Ζερό - Σημείο Κορεσμού - Ζώνη Τριπλού Θερμααστή

  • Μελέτη για την αποτελεσματικότητα στης ωτικής μεθόδου σε επαγγελματίες υγείας - Εισαγωγή - Μεθοδολογία

  • Μελέτη για την αποτελεσματικότητα ωτικής μεθόδου - Ωτικά σημεία- σύγκριση σποριδίων με νανοβελόνες- αποτελέσματα

  • Ωτικά σημεία για ψυχοσωματικά - Σημεία Ωμεγα

  • Πρωτόκολλο Για αδυνάτισμα - Σημεία για αδυνάτισμα - 'Ηλεκρο - Ωτο Θεραπεία

 • 10

  Πρακτική εξάσκηση σε ασθενή -Πρωτόκολλο για Αδυνάτισμα- Επισκόπηση - Ηλεκτρική ανίχνευση - Ψηλάφηση - Τοποθέτηση επιθεμάτων στο ωτικό πτερύγιο

  • Πρακτική σε άτομο 1- Προετοιμασία Ασθενούς- Έλεγχος - Καλιμπράρισμα του ειδικού μηχανήματος - Ηλεκτρική Ανίχνευση σημείων για Διαταραχές διατροφής

  • Πρακτική σε άτομο 2 - Πρακτική σε άτομο - Ψηλάφηση των Ωτικών σημείων

  • Πρακτική σε άτομο - Ωτική Ηλεκτροθεραπεία για ανακούφιση από πόνο μέσης - 50% βελτίωση σε 2 λεπτά!

  • Πρακτική σε άτομο - Τοποθέτηση σποριδίων στο αυτί - Σύνοψη σχήματος - Ειδικές οδηγίες για Αδυνάτισμα

 • 11

  Αντιμετώπιση γαστρεντερικών καταστάσεων με την Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδο

  • ΖώνεςΓαστρεντερικού - Οισοφάγος - Στομάχι - Ενδείξεις -Χρήσεις σε παθήσεις γαστρεντερικού

  • Ωτικές ζώνες: Δωδεκαδάκτυλος- Λεπτό και Παχύ έντερο - Ενδείξεις - Χρήσεις σε παθήσεις γαστρεντερικού

  • Σχήμα για Δυσκοιλιότητα - Πρακτική σε πρόπλασμα

 • 12

  Διακοπή Καπνίσματος με την Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδο- 1ο Μέρος

  • Διακοπή Καπνίσματος - Εισαγωγή - Κίνδυνοι από το κάπνισμα- Οφέλη - Μέθοδοι Διακοπής

  • Ωτική μέθοδος διακοπής - Χρήση Τεστ Mondor - Ειδικές Οδηγίες

  • Βασικό πρωτόκολλο διακοπής καπνίσματος - Θετική ανταπόκριση ασθενούς

  • Τροποποιημένο πρωτόκολλο διακοπής καπνίσματος αν η ανταπόκριση του ασθενούς είναι λιγότερο θετική

  • Πρωτόκολλο διακοπής καπνίσματος - Συμπεριφερική Ψυχοθεραπεία

 • 13

  Διακοπή Καπνίσματος με την Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδο- 2ο Μέρος

  • Ειδικά Λειτουργικά σημεία για την Διακοπή Καπνίσματος - Αντιφλεγμονώδες και Βρογχοδιασταλτικό σημείο

  • Ειδικά Λειτουργικά σημεία για την Διακοπή του Καπνίσματος - Σημείο Νικοτίνης, Πνεύμονες, μικροκυκλοφορία

  • Διακοπή Καπνίσματος - Λειτουργικά σημεία - Σημεία Ψυχισμού - Σημεία Ωμέγα

  • Διακοπή Καπνίσματος - Σύνοψη σχημάτων για κάπνισμα - Ειδικές οδηγίες

  • Διακοπή Καπνίσματος - Συμπεράσματα -Αποτελέσματα

 • 14

  Πρακτική εξάσκηση σε ασθενή -Πρωτόκολλο για Διακοπή Καπνίσματος

  • Πρακτική - Σημεία και μέθοδος Διακοπής Καπνίσματος

  • Διακοπή Καπνίσματος - Πρακτική σε άτομο Ειδικά σημεία - Τοποθέτηση επιθεμάτων - Οδηγίες

 • 15

  Διακοπή Αλκοόλ με την Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδο: 1ο Μέρος

  • Διακοπή Αλκοόλ - Εισαγωγή - Ορισμοί - Συμπτώματα Αλκοολισμού

  • Διακοπή Αλκοόλ - Αντιμετώπιση Αλκοολισμού

  • Διακοπή Αλκοόλ - Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος - Σκοπός -Θεραπευτικό σχήμα

  • Διακοπή Αλκοόλ - Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος - Σκοπός -Θεραπευτικό σχήμα

 • 16

  Διακοπή Αλκοόλ με την Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδο: 2ο Μέρος

  • Διακοπή Αλκοόλ - Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος -Ειδικά σημεία στο Θεραπευτικό σχήμα

  • Διακοπή Αλκοόλ - Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος - Λειτουργικά σημεία στο Θεραπευτικό σχήμα

  • Διακοπή Αλκοόλ - Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος - Θεραπευτικό σχήμα - Ειδικές Οδηγίες

  • Διακοπή Αλκοόλ - Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος - Αποτελέσματα -Συζήτηση - Συμπεράσματα

 • 17

  5η ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας - Ωτικού Acupressure - Συμπεράσματα

  • Στρες - Άγχος - Κρίσεις Πανικού- Ψυχοσωματικά σύνδρομα - Συμπεράσματα

Επιλογές Εγγραφής

Μπορείτε να κάνετε εφάπαξ πληρωμή αλλά υπάρχει και η Δυνατότητα Δόσεων. Για παλιούς μαθητές μας, ανέργους, φοιτητές καθώς και όποιους επιλέξουν πάνω από δύο ενότητες, υπάρχει έκπτωση 30% (στα 249 Ευρώ η κάθε ενότητα). Για την έκπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-1832-736