11+ 1 Τρόποι για να ανακουφιστείτε από τους Πονοκεφάλους - Ημικρανίες

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι σας καλωσορίζουμε στον Δωρεάν Διαδικτυακό μας οδηγό για τους Πονοκεφάλους και Ημικρανίες.
Δωρεάν Διαδικτυακός Οδηγός

Ύλη και Δομή του Οδηγού

Ο οδηγός παρέχετε σε μορφή κειμένου, αρχεία, τα οποία μπορείτε είτε να τα διαβάσετε από την πλατφόρμα, είτε να τα κατεβάσετε συνολικά σε PDF. Περιέχει επίσης και αρχεία βίντεο για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα κάποια. 


Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία ώστε το γραπτό να συνδυάζει την απλότητα με την επιστημονική γνώση και τεκμηρίωση, ώστε να είναι κατανοητό και ενδιαφέρον για τον αναγνώστη που θέλει να πληροφορηθεί για το ζήτημα.Οι χρόνιες κεφαλαλγίες και η ημικρανία είναι πολύ συχνά και σοβαρά προβλήματα υγείας και από τα συχνότερα σύνδρομα χρόνιου πόνου.


Στον οδηγό αρχικά θα αναφερθούμε στις Πρωτοπαθείς – Ιδιοπαθείς Κεφαλαλγίες, συνοψίζοντας τα κύρια χαρακτηριστικά των κυριότερων κατηγοριών.


Στην συνέχεια του Οδηγού θα αναφέρουμε αναλυτικά στοιχεία για τις ημικρανίες, καθώς είναι από τα πιο συχνά, επώδυνα και δυσεπίλυτα - με την κλασική θεραπευτική - σύνδρομα χρόνιου πόνου.


Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τις 11+1 μεθόδους, που με απλό, εύχρηστο και πρακτικό τρόπο θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από τους Πονοκεφάλους και Ημικρανίες.


Το υλικό του οδηγού έχει χωριστεί στην πλατφόρμα σε κεφάλαια, ώστε να είναι ευκολότερο στην παρακολούθηση και την κατανόησή του.


Πριν συνεχίσουμε θα κάνουμε μια σημαντική Δήλωση:


Οι πληροφορίες που θα δοθούν στο οδηγό έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την πληροφόρηση των αναγνωστών.


Οι μέθοδοι που αναφέρονται είναι χωρίς να αντικαθιστούν την φαρμακευτική ή άλλη ιατρική αγωγή που τυχών λαμβάνετε.


Σε περιπτώσεις που ένα άτομο πάσχει από μια πρωτοεμφανιζόμενη σοβαρή κρίση Πονοκεφάλων ή Ημικρανίας ή όταν κάποια ήδη γνωστά συμπτώματα επιδεινώνονται και επιμένουν, είναι απαραίτητο να αναζητήσει άμεση Νευρολογική εκτίμηση - αξιολόγηση και βοήθεια από ειδικό Ιατρό. 

Το ίδιο ισχύει και εάν αλλάξει ο τύπος του πονοκεφάλου που βιώνει ο ασθενής, ή/και μαζί με τον πονοκέφαλο εμφανίζει νευρολογική συμπτωματολογία που παραμένει όπως αδυναμία άκρων, μούδιασμα, διαταραχές όρασης.

Copyright 2020©: Γκατζούνης Θεόδωρος


Το παρόν σύγγραμμα του Δωρεάν Οδηγού «11+ 1 Τρόποι για να ανακουφιστείτε από Πονοκεφάλους – Ημικρανίες» δίδετε στους αναγνώστες της ιστοσελίδας www.tgatzounis.com και www.tgseminars.thinkific.comπου εξέφρασαν την επιθυμία να το αποκτήσουν, για προσωπική χρήση και μελέτη.


Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται απολύτως η άνευ γραπτής αδείας του συγγραφέως κατά οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή άλλο) η αντιγραφή, φωτοανατύπωση και εν γένει αναπαραγωγή, εκμίσθωση ή δανεισμός, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου.


Οι πληροφορίες που αναφέρουμε, έχουν αποδειχθεί χρήσιμες, σύμφωνα με πολλές μελέτες και την κλινική εμπειρία, για την ανακούφιση και ατόμων που παρουσιάζουν κεφαλαλγίες. Ελπίζουμε το ίδιο να είναι και για εσάς και για τους θεραπευόμενούς σας αν είστε επαγγελματίας υγείας.


Θα μας είναι πραγματικά πολύτιμες οι κριτικές και οι παρατηρήσεις σας για το σεμινάριο, καθώς και τυχών προτάσεις όσον αφορά αυτό ή και άλλα σεμινάρια με θεματολογία που σας ενδιαφέρει και θα θέλατε να αναπτύξουμε.Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και θα είμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε απορία σας στο email μας tgseminars@gmail.com καθώς και στα σχόλια που μπορείτε να κάνετε στα κεφάλαια. 


Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα μας www.tgatzounis.com για να δείτε την δομή και την ύλη για όλα μας τα σεμινάριο τόσο Δια ζώσης όσο και Διαδικτυακά καθώς και την δυνατότητα Διεξαγωγής Ιδιαίτερων μαθημάτων. 


Με εκτίμηση,


Ο εισηγητής, 


Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος

Δομή και Περιεχόμενα

 • 1

  Πονοκέφαλοι - Ημικρανίες: Εισαγωγή

  • Εισαγωγή -Κεφαλαλγία τάσεως, Αθροιστική Κεφαλαλγία, Νευραλγίες, Ημικρανία: Αίτια, Επιδημιολογία, Συμπτώματα

  • Οι τρεις πρώτοι τρόποι για να αντιμετωπίσετε τους Πονοκεφάλους - Ημικρανίες

 • 2

  4ος - 10ος Τρόπος για να απαλλαγείτε από τους Πονοκεφάλους - Ημικρανίες (PDF & VIDEO)

  • 4ος - 6ος Τρόπος για να αντιμετωπίσετε τους Πονοκεφάλους - Ημικρανίες

  • 7ος - 10ος Τρόπος για να αντιμετωπίσετε τους Πονοκεφάλους - Ημικρανίες

  • Bonus Υλικό Κατανόησης για την 8η Μέθοδο

 • 3

  11ος και ένας ακόμα τρόπος για να απαλαγείτε από Πονοκεφάλους - Ημικρανίες (PDF & VIDEO)

  • 11ος και ένας ακόμα τρόπος για να αντιμετωπίσετε τους Πονοκεφάλους και Ημικρανίες

  • Συμπεράσματα - Βιβλιογραφία

  • Bonus Υλικό κατανόησης για την 11η Μέθοδο

 • 4

  Κατεβάστε τις Σημειώσεις του Δωρεάν Οδηγού σε μορφή PDF

  • Κατεβάστε τις Σημειώσεις του Δωρεάν Οδηγού σε μορφή PDF